Reiskalender 2018

Reiskalender 2018

laatste wijziging 06.03.2018
Deze reiskalender biedt u de volgende drie mogelijkheden. U vindt ten eerste data van groepsreizen naar evenementen of reizen waarvoor een minimum aantal deelnemers vereist is.
Ten tweede, er is ruimte om uw eigen reis in de kalender te plaatsen; indien u met minimaal twee personen bent en doorgang van de reis garandeert kunnen wij deze reis opnemen in de reiskalender om reisgenoten te vinden.
Tenslotte bieden wij ruimte aan individuele reizigers om medereizigers te vinden; verzoeken zullen (zonder naamsvermelding) worden getoond onder de Reiskalender. Mocht u op deze wijze één of meer reisgenoten zoeken stuurt u svp een mail naar info@kazachstanreizen.nl o.v.v. gewenste reis en gewenste reisperiode.

Groepsreizen
1-6 juni, zesdaags reisprogramma naar bemande lancering van Sojoez MS-09 op Baikanoer o.l.v. Jakob Terweij. Uitgesteld van 20-26 april, mogelijk weer plaatsen beschikbaar.
20-27 april, achtdaags programma naar de marathon van Almaty. Reeds twee deelnemers, doorgang gegarandeerd.
4-8 mei, Ultra-Trail Event bij Almaty, reisprogramma van vijf dagen. Reis gaat door ongeacht aantal deelnemers.
12-21 mei, wildernis tour in Centraal Kazachstan, vier reserveringen, nog eentje nodig om doorgang te bevestigen.
21 juli – 9 augustus, reis van 20 dagen naar o.a. het Aralmeer Reeds vijf geïnteresseerden, nog één plaats over.
* data van Baikanoer lanceringen kunnen wijzigen in de loop van 2018

Reizigers zoeken reisgenoten
1. Solo-reiziger (v) uit Nederland zoekt reisgenoten voor reis van drie weken of een deel daarvan in Centraal-Azië in de periode 1-22 september. Start van de reis in Kirgizië incl. bezoek aan de Nomad Games (3-9 september), daarna gezamenlijk te bepalen maar incl. bezoek aan Oezbekistan.
2. Nederlands echtpaar zoekt reisgenoten om samen de 25-daagse Gevarieerde Rondreis door Centraal-Azië te maken in september 2018.

Contact