Reizen

Reizen

Rondreizen met Cultuur en Natuur

6_ADCI_Rangers_Orken_Shaymukhanbetov_ACBK_16_05_08

U treft hier individuele rondreizen door Kazachstan en in combinatie met Centraal-Aziatische buurlanden. Indien u een bepaalde rondreis met een groep wilt beleven kunt in onze Reiskalender kijken of er reeds reisdata voor deze reis zijn gereserveerd. U kunt ook uw eigen gewenste reisdata aan ons doorgeven om daarmee medereizigers te zoeken.

LEES MEER

Rondreizen met bijzonder Thema

Hier worden groepsreizen naar bepaalde evenementen zoals de Marathon van Almaty en raketlanceringen vanuit Baikanoer aangeboden. U kunt zich hier individueel voor aanmelden, groepen worden internationaal samengesteld. Tevens vindt u hier individuele rondreizen met een bijzonder thema zoals een Wildernis Tour in de Steppe.

LEES MEER

Korte trips

img_1179_custom

Vanuit Astana en vooral Almaty zijn talrijke mogelijkheden voor excursies en korte trips van 1-4 dagen. Bij Almaty zijn het meest populair het Altyn Emel Natuurpark, Charyn Canyon, de Kolsai Meren.
Trips van 1-3 dagen vanuit Astana, vaak ook met als startpunt de stad Karaganda 200 km ten zuidoosten van Astana, bezoeken het typische heuvelachtige steppelandschap van dit gebied.

LEES MEER

Astana 2017 EXPO

CIMG2028

Astana organiseert de 2017 EXPO en Kazachstan Reizen is door de organisatie verkozen als één van de exclusieve aanbieders van tickets. Die zullen vanaf juni 2016 in de verkoop gaan.
Het thema van de EXPO is Future Energy en men verwacht 5 miljoen bezoekers uit binnen- en buitenland. Wij kunnen voor u een programma samenstellen in Kazachstan met inbegrip van een bezoek aan Astana en aan de EXPO. Stelt u zelf a.d.h.v. de programma’s op deze website een eigen programma op, of schrijf ons op info@kazachstanreizen.nl voor informatie.

LEES MEER