header home

Individuele maatwerkreizen en een aantal thematische groepsreizen

De individuele programma’s op deze website zijn voorbeelden, aanpassing is altijd mogelijk en met onze kennis van de regio kunnen we u goed helpen bij het opstellen van uw ideale reisprogramma.

UPDATE CORONAVIRUS 26 MAART: alle reizen in april zullen vanwege het virus geen doorgang kunnen vinden.
Met bestaande reizigers is contact opgenomen.
De mogelijkheden voor reizen naar en in Kazachstan later in het jaar bekijken wij continu.

Ruimtevaart, safari, schaatsen, kunst, textiel, u vindt onze groepsreizen met een bijzonder thema in onze Reiskalender 2020.

Veelvuldig Partner van 3 Op Reis en De Gevaarlijkste Wegen ter Wereld!
Al vier keer mochten wij deze populaire TV-programma’s helpen met hun opnamen in Kazachstan en ook Tadjikistan. En er volgt meer…
Chris Zegers bezocht met ons Astana en omgeving in 2017, u vindt zijn reisverhaal hier.
Floortje Dessing bezocht al in 2010 Almaty, het Aralmeer en Baikanoer, u ziet het hier terug.
Voor De Gevaarlijkste Wegen ter Wereld reisden in 2016 Eddy Zoëy en Eva van der Wijdeven zelf in de provincie Almaty. U kunt de uitzending terugvinden op YouTube.
Omdat de producers de reis weliswaar erg mooi maar niet zo gevaarlijk vonden stuurden ze een jaar later Diederik Jekel en Marc van der Linden over de Pamir Highway in Tadjikistan! Te vinden op YouTube.

Behalve reizen naar Kazachstan bieden wij ook programma’s aan in Oezbekistan en de overige buurlanden in Centraal-Azië, zie www.oezbekistanreizen.nl en www.centraalaziereizen.nl. En sinds november 2015 ook in Wit-Rusland, zie www.wit-ruslandreizen.nl

Als deelnemer van de Stichting GGTO voldoen wij aan de wettelijke garantie-eisen (zie onze voorwaarden voor meer informatie).

In the Yurt

ONZE REIZEN

Rondreizen met Cultuur en Natuur

U treft hier individuele reisprogramma’s in Kazachstan en combinaties met de Centraal-Aziatische buurlanden. Dit zijn klassieke reizen die een mengeling van natuur en cultuur bieden. De Kazachse cultuur is nauw verbonden met haar nomadische verleden, maar u zult onderweg merken dat Kazachstan ook een mix van andere volkeren & culturen kent.

LEES MEER

Rondreizen met bijzonder Thema

Hier worden individuele- en groepsreizen met bepaalde thema’s aangeboden: een wildernis trip in Centraal-Kazachstan; een programma rondom een raketlancering in Baikanoer; sportieve programma’s naar de marathon van Almaty, een ultra-trail running event in de steppe & een trektocht nabij Almaty;  een architectuur reis naar de tegenpolen Astana & Almaty.

LEES MEER

Korte trips vanuit Almaty en Astana

Vanuit Astana en vooral Almaty zijn talrijke mogelijkheden voor individuele excursies en korte trips van 1-4 dagen. Bij Almaty zijn het meest populair het Altyn Emel Natuurpark, Charyn Canyon, de Kolsai Meren.
Trips van 1-3 dagen vanuit Astana, vaak ook met als startpunt de stad Karaganda 200 km ten zuidoosten van Astana, bezoeken het typische heuvelachtige steppelandschap van dit gebied.

LEES MEER

Sportieve Reizen en Gezinsvakanties

De faciliteiten onderweg nemen gestaag toe in Kazachstan en het land wordt steeds toegankelijker voor een gezinsvakantie. In de steden Astana en Almaty zal het u aan niets ontbreken. Daarbuiten komt u weinig tot geen andere reizigers tegen en is alles meer basic. U vindt hier ook individuele sportieve programma’s, van hardlopen tot een originele wintersportvakantie!

LEES MEER