header home

Bezoek ons op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen op 5-6 januari in Amsterdam!

U vindt ons op 5-6 januari in de Beurs van Berlage in Amsterdam, stand 47. Wij helpen u graag met uw reisplannen naar Kazachstan.

Kazachstan Plus: programma’s voor ervaren reizigers die niet op deze pagina’s te vinden zijn maar we wel kunnen aanbieden. Schrijft u ons voor de mogelijkheden: drie dagen mountainbiken vanuit Karaganda; het Altai-gebergte en het noordoosten; Mangistau gebied bij de Kaspische kust nabij Aktau en meer….

Uit ons reisaanbod van 2018 (en ook voor 2019) een selectie van individuele reizen:
– nieuw: een gevarieerd wintersportprogramma van acht dagen bij Almaty
– nieuw: een gezinsvakantie van 16 dagen in Kazachstan & KirgiziĆ« – zelf getest
– klassieker: de Groene Ring Almaty, de meest populaire rondreis in het land
– sportief: van marathon & ultra-trail tot trekking & wintersport, u vindt het hier
– dark tourism: een reis naar de lugubere geschiedenis van de USSR
– ruimtevaart: groepsreizen naar bemande lanceringen vanuit Cosmodrome Baikanoer

Behalve reizen naar Kazachstan bieden wij ook programma’s aan in Oezbekistan en buurlanden, zie www.oezbekistanreizen.nl en www.centraalaziereizen.nl. En sinds november 2015 ook in Wit-Rusland, zie www.wit-ruslandreizen.nl

Als deelnemer van de Stichting GGTO voldoen wij aan de wettelijke garantie-eisen (zie onze voorwaarden voor meer informatie).

tengri 7

ONZE REIZEN

6_ADCI_Rangers_Orken_Shaymukhanbetov_ACBK_16_05_08

Rondreizen met Cultuur en Natuur

U treft hier individuele rondreizen door Kazachstan en in combinatie met Centraal-Aziatische buurlanden. Indien u een bepaalde rondreis met een groep wilt beleven kunt in onze Reiskalender kijken of er reeds reisdata voor deze reis zijn gereserveerd. U kunt ook uw eigen gewenste reisdata aan ons doorgeven om daarmee medereizigers te zoeken.

LEES MEER

DSC01830

Rondreizen met bijzonder Thema

Hier worden groepsreizen naar bepaalde evenementen zoals de Marathon van Almaty en raketlanceringen vanuit Baikanoer aangeboden. U kunt zich hier individueel voor aanmelden, groepen worden internationaal samengesteld. Tevens vindt u hier individuele rondreizen met een bijzonder thema zoals een Wildernis Tour in de Steppe.

LEES MEER

IMG_7463

Korte trips

Vanuit Astana en vooral Almaty zijn talrijke mogelijkheden voor excursies en korte trips van 1-4 dagen. Bij Almaty zijn het meest populair het Altyn Emel Natuurpark, Charyn Canyon, de Kolsai Meren.
Trips van 1-3 dagen vanuit Astana, vaak ook met als startpunt de stad Karaganda 200 km ten zuidoosten van Astana, bezoeken het typische heuvelachtige steppelandschap van dit gebied.

LEES MEER


Sportieve- en Gezinsreizen

Interesse om deel te nemen aan een hele of halve marathon in Almaty, een ultra-trail event op de steppe of in de bergen, een triatlon in Astana, wintersport bij Almaty of mountainbiken door het platteland bij Almaty? We bieden u programma’s naar al deze activiteiten. Daarnaast ook – primeur in 2018 – een gezinsreis door Kazachstan & KirgiziĆ«, zelf getest in 2017.

LEES MEER