Sportieve- en Gezinsreizen

Sportieve- en Gezinsreizen

individuele reis

Wintersport in Kazachstan

Zin in een afwisselende en ‘andere’ wintersportvakantie? Dit programma combineert skiën & schaatsen met een een stadsexcursie in Almaty plus een avontuurlijke trip van twee dagen buiten Almaty naar warmwaterbronnen, de Charyn Canyon en met een sneeuwscooterrit bij een bergmeer!

LEES MEER
safari_lodge_in_turgen_1

individuele reis

Vijfdaagse Trektocht nabij Almaty

Het startpunt van de trektocht bevindt zich op twee uur rijden vanuit Almaty in het Noordelijke Tian Shan gebergte. Vanuit basiskamp gaat u in vijf dagen trekken tot een hoogte van 3.850 meter hoogte door vrijwel verlaten terrein. Onderweg verblijft u in tenten. Kosten vanaf €475 per persoon bij vier personen.

LEES MEER

individuele reis

Avontuurlijke Gezinsvakantie in Kazachstan & Kirgizië

Een 16-daags zomers programma in Kazachstan & Kirgizië met veel afwisseling en avontuur, speciaal ontworpen voor gezinnen. Steppe, bergen en een groot meer, Almaty, Astana & Bishkek, homestay, hotel en resort, u maakt het allemaal mee op deze familiereis.

LEES MEER

individuele reis en groepsreis

Almaty Marathon Reispakket

Op 19 april 2020 wordt voor de negende maal de Marathon van Almaty gehouden (ook afstanden van 21km en 10km zijn mogelijk). Wij bieden u een achtdaags reispakket aan naar Almaty van 17-24 april, inclusief excursies in Almaty en Astana en een driedaagse rondreis over het platteland en een natuurpark.

LEES MEER
tengri 8

individuele reis en groepsreis

Ultra-Trail Running bij Almaty

Voor de zesdee maal wordt hij gehouden, de Ultra-Trail Running Event in een heuvelachtig steppelandschap nabij Almaty, op 12 mei 2020. Met afstanden van 15, 35 en 70 km. We bieden u een pakketreis van zes dagen aan inclusief twee kampeerdagen rondom de Event, van 9-14 mei 2020.

LEES MEER