Sportieve- en Gezinsreizen

Sportieve- en Gezinsreizen

Wintersport nabij Almaty

Zin in een afwisselende en ‘andere’ wintersportvakantie? Dit programma combineert skiën & schaatsen met een een stadsexcursie in Almaty plus een avontuurlijke trip van twee dagen buiten Almaty naar warmwaterbronnen, de Charyn Canyon en met een sneeuwscooterrit bij een bergmeer!

LEES MEER

safari_lodge_in_turgen_1

Vijfdaagse Trektocht nabij Almaty

Het startpunt van de trektocht bevindt zich op twee uur rijden vanuit Almaty in het Noordelijke Tian Shan gebergte. Vanuit basiskamp gaat u in vijf dagen trekken tot een hoogte van 3.850 meter hoogte door vrijwel verlaten terrein. Onderweg verblijft u in tenten. Kosten vanaf €475 per persoon bij vier personen.

LEES MEER

Avontuurlijke Gezinsvakantie in Kazachstan & Kirgizië

Een 16-daags zomers programma in Kazachstan & Kirgizië met veel afwisseling en avontuur, speciaal ontworpen voor gezinnen. Steppe, bergen en een groot meer, Almaty, Astana & Bishkek, homestay, hotel en resort, u maakt het allemaal mee op deze familiereis.

LEES MEER

Almaty Marathon Reispakket

Op 22 april 2018 wordt voor de zevende maal de Marathon van Almaty gehouden (ook afstanden van 21km en 10km zijn mogelijk). Wij bieden u een achtdaags reispakket aan naar Almaty van 20-27 april, inclusief excursies in Almaty en Astana en een driedaagse rondreis over het platteland en een natuurpark.

LEES MEER

tengri 8

Ultra-Trail Running bij Almaty

Voor de vierde maal wordt hij gehouden, de Ultra-Trail Running Event in een heuvelachtig steppelandschap nabij Almaty, op 7 mei 2018. Met afstanden van 15, 35 en 70 km. We bieden u een pakketreis van zeven dagen aan inclusief twee kampeerdagen rondom de Event, van 4-10 mei 2018.

LEES MEER