Werkwijze

Werkwijze

Wij bieden maatwerkreizen aan in Kazachstan, de op deze website getoonde reizen zijn voorbeelden van aanbevolen routes. Daarnaast vindt u in de Reiskalender een klein aantal groepsreizen met een bijzonder thema.

Hoe werkt het indien u met ons op reis zou willen gaan, of eerst een offerte wilt opvragen?
U krijgt met mij (Ardjan Langedijk) te maken wanneer u een aanvraag doet, per mail, aanvraagformulier of telefoon.

Indien u een voorbeeldprogramma van de website wilt boeken, neem dan contact op om de gewenste data en exacte, geldende voorwaarden met ons door te nemen. Die kunnen iets gewijzigd zijn (route, prijzen).

Wanneer u maatwerk wenst zullen we u adviseren over de beste route en in gezamenlijk overleg een reisplan opstellen. Wanneer u daarmee akkoord gaat zullen wij de kosten berekenen. Een kostenindicatie zal in een eerder stadium reeds mogelijk zijn.

Indien u een persoonlijke afspraak wilt maken om een reisplan op te stellen en te bespreken is dat ook mogelijk. Neemt u dan contact met mij op.

Na uw reisbevestiging zullen wij de boeking afronden en een factuur opstellen. Wij vragen daarbij om een aanbetaling van 15% van de reissom, het restant dient betaald te worden uiterlijk een maand voor aanvang van uw reis. Eventuele door ons geboekte vliegtickets zullen ook bij boeking moeten worden betaald.

Betaling is mogelijk per bankoverschrijving, cheques en creditcards accepteren wij niet. Betaling via Paypal is ook mogelijk maar er zal dan 3% aan extra kosten in rekening worden gebracht.

Ongeveer tien dagen voor vertrek ontvangt u van ons een briefing met contactgegevens van lokale gidsen en chauffeurs, e-tickets voor treinen & vliegtuigen en andere relevante informatie.

Onze partnerbedrijven in Kazachstan (en de Centraal-Aziatische buurlanden) zullen de uitvoering van uw reis voor hun rekening nemen. Zij onderhouden tijdens uw reis contact met de gidsen en/of chauffeurs, en met ons. U kunt ons onderweg altijd bereiken via Whatsapp voor vragen en opmerkingen en bij onverhoopte problemen.