Reiskalender 2018

Reiskalender 2018

laatste wijziging 22.08.2018
Deze reiskalender biedt u de volgende drie mogelijkheden. U vindt ten eerste data van groepsreizen naar evenementen of reizen waarvoor een minimum aantal deelnemers vereist is.
Ten tweede, er is ruimte om uw eigen reis in de kalender te plaatsen; indien u met minimaal twee personen bent en doorgang van de reis garandeert kunnen wij deze reis opnemen in de reiskalender om reisgenoten te vinden.
Tenslotte bieden wij ruimte aan individuele reizigers om medereizigers te vinden; verzoeken zullen (zonder naamsvermelding) worden getoond onder de Reiskalender. Mocht u op deze wijze één of meer reisgenoten zoeken stuurt u svp een mail naar info@kazachstanreizen.nl o.v.v. gewenste reis en gewenste reisperiode.

Reizigers zoeken reisgenoten
1. Solo-reiziger (v) uit Nederland zoekt reisgenoten voor reis van drie weken of een deel daarvan in Centraal-Azië in de periode 1-22 september. Start van de reis in Kirgizië incl. bezoek aan de Nomad Games (3-9 september), daarna gezamenlijk te bepalen maar incl. bezoek aan Oezbekistan.
2. Nederlands echtpaar zoekt reisgenoten om samen de 25-daagse Gevarieerde Rondreis door Centraal-Azië te maken in september 2018.
3. Solo-reiziger (m) zoekt medereiziger(s) om samen de vierdaagse reis vanuit Almaty mee te doen, in de periode van 23 september-6 oktober, 2018.
4. Solo-reiziger (v) bezoekt omgeving Almaty in september en zoekt medereizigers voor een rondreis in het land.

Contact