Onze Reizen

Onze Reizen

Rondreizen met Cultuur en Natuur


U treft hier individuele reisprogramma’s in Kazachstan en combinaties met de Centraal-Aziatische buurlanden. Dit zijn klassieke reizen die een mengeling van natuur en cultuur bieden. De Kazachse cultuur is nauw verbonden met haar nomadische verleden, maar u zult onderweg merken dat Kazachstan ook een mix van andere volkeren & culturen kent.

LEES MEER

Rondreizen met bijzonder Thema


Hier worden individuele- en groepsreizen met bepaalde thema’s aangeboden. Zoals een wildernis trip in Centraal-Kazachstan. Of een programma rondom een raketlancering in Baikanoer. Daarnaast ook sportieve programma’s naar de marathon van Almaty, een ultra-trail running event in de steppe & een trektocht nabij Almaty. En tenslotte een architectuur reis naar de tegenpolen Astana & Almaty.

LEES MEER

Korte trips vanuit Almaty een Astana


Vanuit Astana en vooral Almaty zijn talrijke mogelijkheden voor individuele excursies en korte trips van 1-4 dagen. Bij Almaty zijn het meest populair het Altyn Emel Natuurpark, Charyn Canyon, de Kolsai Meren.
Ook hebben we trips van 1-3 dagen vanuit Astana. Die starten soms in de stad Karaganda 200 km ten zuidoosten van Astana. En bezoeken dan het typische heuvelachtige steppelandschap van dit gebied.

LEES MEER

Sportieve Reizen en Gezinsvakantie


De faciliteiten onderweg nemen gestaag toe in Kazachstan en het land wordt steeds toegankelijker voor een gezinsvakantie. In de steden Astana en Almaty zal het u aan niets ontbreken. Daarbuiten komt u weinig tot geen andere reizigers tegen en is alles meer basic. U vindt hier ook individuele sportieve programma’s, van hardlopen tot een originele wintersportvakantie!

LEES MEER