Reizen

Reizen

Rondreizen met Cultuur en Natuur

6_ADCI_Rangers_Orken_Shaymukhanbetov_ACBK_16_05_08

U treft hier individuele rondreizen door Kazachstan en in combinatie met Centraal-Aziatische buurlanden. Indien u een bepaalde rondreis met een groep wilt beleven kunt in onze Reiskalender kijken of er reeds reisdata voor deze reis zijn gereserveerd. U kunt ook uw eigen gewenste reisdata aan ons doorgeven om daarmee medereizigers te zoeken.

LEES MEER

Rondreizen met bijzonder Thema

Hier worden groepsreizen naar bepaalde evenementen zoals de Marathon van Almaty en raketlanceringen vanuit Baikanoer aangeboden. U kunt zich hier individueel voor aanmelden, groepen worden internationaal samengesteld. Tevens vindt u hier individuele rondreizen met een bijzonder thema zoals een Wildernis Tour in de Steppe.

LEES MEER

Korte trips

img_1179_custom

Vanuit Astana en vooral Almaty zijn talrijke mogelijkheden voor excursies en korte trips van 1-4 dagen. Bij Almaty zijn het meest populair het Altyn Emel Natuurpark, Charyn Canyon, de Kolsai Meren.
Trips van 1-3 dagen vanuit Astana, vaak ook met als startpunt de stad Karaganda 200 km ten zuidoosten van Astana, bezoeken het typische heuvelachtige steppelandschap van dit gebied.

LEES MEER

Sportieve- en Gezinsreizen


Interesse om deel te nemen aan een hele of halve marathon in Almaty, een ultra-trail event op de steppe of in de bergen, een triatlon in Astana, wintersport bij Almaty of mountainbiken door het platteland bij Almaty? We bieden u programma’s naar al deze activiteiten. Daarnaast ook – primeur in 2018 – een gezinsreis door Kazachstan & Kirgizië, zelf getest in 2017.

LEES MEER