Cultuur & Natuur Reizen

Cultuur & Natuur Reizen

individuele reis – 8 dagen – licht avontuurlijk – ook geschikt voor gezinnen

Natuurlijke Ring Almaty

Het meest populaire programma in het land, een rondreis langs de natuurlijke hoogtepunten van de provincie Almaty. Variaties vanaf drie dagen zijn mogelijk. Onderweg geniet u van steppe, bergen en bergmeren, een canyon en het plattelandsleven. ’s Zomers komt u onderweg ook de semi-nomaden tegen.
Prijzen €875-€1.230 p.p. bij vier resp. twee personen (indicaties).

LEES MEER

individuele reis – 15 dagen – licht avontuurlijk – ook geschikt voor gezinnen

Hoogtepunten Reis in Kazachstan van 15 dagen

Een individuele rondreis van 15 dagen naar de drie meest populaire regio’s van Kazachstan. U start in Almaty en omgeving, vervolgt naar het historische zuiden en eindigt in de nieuwe hoofdstad Astana. Een mix van afwisselende natuur, platteland en de twee grote steden en ons meest complete programma in Kazachstan! Kosten €1.680-2.095 bij vier-twee personen (indicaties).

LEES MEER

individuele reis – 11 dagen – avontuurlijk – redelijke conditie vereist

Culturele Trektocht nabij Almaty

Een reisprogramma van 11 dagen in het gebied rondom Almaty incl. een trektocht van vier dagen vanuit de Turgen vallei.
Dit is een actief programma in het ongerepte Noordelijke Tian Shan Gebergte. Maar ook met veel tijd en excursies in het kosmopolitische Almaty. Prijzen op aanvraag.

LEES MEER
Mangystau

individuele reis – 10 dagen – avontuurlijke reis – veel kamperen

Desolate Landschappen in Majestueus Mangistau

Een avontuurlijke rondreis in het uiterste westen van Kazachstan met start en finish in de haven van Aktau aan de Kaspische Zee. Mangistau is bijzonder, desolaat met prachtige natuurverschijnselen en een verrassende cultuurhistorie. Overnachtingen buiten Aktau zijn in tenten met speciale aandacht voor de milieuvriendelijke manier waarop de tour wordt uitgevoerd. Prijzen bij vier en twee personen bedragen resp. €1.875 en €2.095 per persoon. Andere groepsgroottes zijn ook mogelijk.

LEES MEER
IMG_6605_Traumbild_Piste

individuele reis – 20 dagen – avontuurlijk – veelomvattend – voor ervaren reizigers

Hoofddoel: het opdrogende Aralmeer

Afwisseling troef tijdens deze 20-daagse reis die voert van Astana in het midden van het land tot Aralsk in het westen. En via het zuiden tot Almaty in het zuidoosten van het land. U beweegt zich voort in minibussen, treinen en ook in een vliegtuig en zult merken dat Kazachstan groot is.

LEES MEER
view from Ulytau mountain by Vitaliy Shuptar

individuele reis – 7 dagen – avontuurlijk – voor pioniers

Wieg van de Kazachse natie

Een zevendaagse reis naar het echte centrum van Kazachstan, namelijk het gebied Ulytau. Binnen een bijzondere bestemming als Kazachstan is dit een speciale en obscure regio. Maar wel eentje met veel Kazachse geschiedenis, in een landschap van steppe. Een reis voor pioniers.
Prijzen vanaf €1.050 p.p. excl. de internationale vluchten (indicatie).

LEES MEER

individuele reis – 18 dagen – avontuurlijk & intensief – voor ervaren reizigers

Hoogtepunten van Centraal-Azië

Vier landen in 18 dagen maken een intensieve reis in Centraal-Azië door Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië. Op deze reis leert u de grote verschillen en overeenkomsten tussen vier buurlanden kennen. Archeologische schatten en megalomanie in Turkmenistan, oude Zijderoute steden in Oezbekistan, nomaden en steppe in Kazachstan, hooggebergte en yurts in Kirgizië.

LEES MEER

individuele reis – 29 dagen – door 5 landen – avontuurlijk – voor ervaren reizigers

In het Spoor van de Zijderoute

In 29 dagen bezoekt u Turkmenistan, Oezbekistan, Tadjikistan, Kirgizië en Kazachstan. Het tempo van deze reis in Centraal-Azië ligt lager dan bij het 18-daagse programma, en meer plaatsen worden bezocht. U proeft de verschillen en overeenkomsten tussen de vijf landen. Aan bod komen de nomadische cultuur van Kazachstan en Kirgizië. De bouwwerken van Oezbekistan en de Perzische cultuur en gastvrijheid van Tadjikistan. Plus uiteraard het mysterie Turkmenistan.

LEES MEER