Cultuur & Natuur Reizen

Cultuur & Natuur Reizen

individuele reis

Natuurlijke Ring Almaty

Het meest populaire programma in het land, een rondreis langs de natuurlijke hoogtepunten van de provincie Almaty. Variaties vanaf drie dagen zijn mogelijk. Onderweg geniet u van steppe, bergen en bergmeren, een canyon en het plattelandsleven. ’s Zomers komt u onderweg ook de semi-nomaden tegen.
Prijzen €695-€995 p.p. bij vier resp. twee personen.

LEES MEER

individuele reis

Hoogtepunten van Kazachstan in 15 dagen

NIEUW in 2019! Een individuele rondreis van 15 dagen naar de drie meest populaire regio’s van Kazachstan. U start in Almaty en omgeving, vervolgt naar het historische zuiden en eindigt in de nieuwe hoofdstad Astana. Een mix van afwisselende natuur, platteland en de twee grote steden. Kosten vanaf €1.240-1.750 bij vier-twee personen.

LEES MEER

individuele reis

Culturele Trektocht nabij Almaty

Een reisprogramma van 11 dagen in het gebied rondom Almaty incl. een trektocht van vier dagen vanuit de Turgen vallei.
Dit is een actief programma in het ongerepte Noordelijke Tian Shan Gebergte, maar ook met veel tijd en excursies in het kosmopolitische Almaty. Prijzen op aanvraag.

LEES MEER

individuele reis

Tot aan Aralsk, een pittige reis

U start in Almaty en bereikt in negen dagen het Aralmeer zo’n 2.000 km westwaards, en keert weer terug in die periode via het historische zuiden en het Aksu-Jabagly natuurreservaat. Het treurige verhaal van het opdrogende Aralmeer is bekend.
Prijzen vanaf €820 per persoon.

LEES MEER
IMG_6605_Traumbild_Piste

individuele reis

Hoofddoel: het opdrogende Aralmeer

Afwisseling troef tijdens deze 20-daagse reis die voert van Astana in het midden van het land tot Aralsk in het westen, via het zuiden tot Almaty in het zuidoosten van het land. U beweegt zich voort in minibussen, treinen en ook in een vliegtuig en zult merken dat Kazachstan groot is.
Kosten vanaf €1.350 per persoon ex. de benodigde vluchten.

LEES MEER
view from Ulytau mountain by Vitaliy Shuptar

individuele reis

Wieg van de Kazachse natie

Een zevendaagse reis naar het echte centrum van Kazachstan, namelijk het gebied Ulytau. Binnen een bijzondere bestemming als Kazachstan is dit een speciale en obscure regio, maar wel eentje met veel Kazachse geschiedenis, in een landschap van steppe. Een reis voor pioniers.
Prijzen vanaf €595 p.p. excl. de internationale vluchten.

LEES MEER

individuele reis

Hoogtepunten van Centraal-Azië

Een ambitieuze rondreis door Centraal-Azië van 18 dagen, vier dagen elk in resp. Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië, plus de vliegdagen!
Met gebruik van verschillende vluchten is dat een realistisch programma en voert het u langs mooie hoogtepunten van deze vier landen.
Kostenindicatie: vanaf €2.000 per persoon ex. de internationale vluchten.

LEES MEER

individuele reis

In het Spoor van de Zijderoute

Een 27-daags reisprogramma in Turkmenistan, Oezbekistan, Kirgizië en Kazachstan. Afwisselend en intensief. De reis voert langs historische hoogtepunten in m.n. Turkmenistan en Oezbekistan, door de overweldigende natuur en nomadische bewoners van Kirgizië en Kazachstan.
Kostenindicatie: vanaf €2.550 per persoon ex. de internationale vluchten.

LEES MEER