Cultuur & Natuur Reizen

Cultuur & Natuur Reizen

Kolsaj 1

Groene Ring Almaty

Het meest populaire programma in het land, een rondreis langs de natuurlijke hoogtepunten van de provincie Almaty. Variaties vanaf drie dagen zijn mogelijk. Onderweg geniet u van steppe, bergen en bergmeren, een canyon en het plattelandsleven. Van eind mei tot half september komt u onderweg ook de semi-nomaden, met hun yurts en kuddes, tegen.
Prijzen €695-€995 p.p. bij vier resp. twee personen.

LEES MEER

13

Astana, Almaty & het Zuiden

In negen dagen bezoekt u de nieuwe hoofdstad Astana, het historische zuiden incl. het oudste natuurreservaat van Centraal-Azië, en de oude hoofdstad Almaty. Prijzen vanaf €850 p.p.

LEES MEER

safari_lodge_in_turgen_1

Culturele Trektocht nabij Almaty

Tien dagen in het gebied rondom Almaty incl. een trektocht van vier dagen.
Een actief programma met veel bergen, maar ook tijd en excursies in Almaty.
Prijzen op aanvraag.

LEES MEER

001_011

Tot aan Aralsk, een pittige reis

U start in Almaty en bereikt in negen dagen het Aralmeer zo’n 2.000 km westwaards, en keert weer terug in die periode via het historische zuiden en het Aksu-Jabagly natuurreservaat. Het treurige verhaal van het opdrogende Aralmeer is bekend.
Prijzen vanaf €775 per persoon.

LEES MEER

IMG_6605_Traumbild_Piste

Hoofddoel: het opdrogende Aralmeer

Afwisseling troef tijdens deze 20-daagse reis die voert van Astana in het midden van het land tot Aralsk in het westen, via het zuiden tot Almaty in het zuidoosten van het land. U beweegt zich voort in minibussen, treinen en ook in een vliegtuig en zult merken dat Kazachstan groot is.
Kosten vanaf €1.350 per persoon ex. de benodigde vluchten.

LEES MEER

view from Ulytau mountain by Vitaliy Shuptar

Wieg van de Kazachse natie

Een zevendaagse reis naar het echte centrum van Kazachstan, namelijk het gebied Ulytau. Binnen een bijzondere bestemming als Kazachstan is dit een speciale en obscure regio, maar wel eentje met veel Kazachse geschiedenis, in een landschap van steppe. Een reis voor pioniers.
Prijzen vanaf €550 p.p. excl. de internationale vluchten.

LEES MEER

DSCF1814

Hoogtepunten van Centraal-Azië

Een ambitieuze rondreis door Centraal-Azië van 16 dagen, vier dagen elk in resp. Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan en Kirgizië!
Met gebruik van verschillende vluchten is dat een realistisch programma en voert het u langs mooie hoogtepunten van deze vier landen.
Kosten: vanaf €1.940 per persoon ex. de internationale vluchten.

LEES MEER

DSCF1846

Gevarieerde Rondreis door Centraal-Azië

Een 25-daags reisprogramma in Turkmenistan, Oezbekistan, Kirgizië en Kazachstan. Afwisselend en intensief. De reis voert langs historische hoogtepunten in m.n. Turkmenistan en Oezbekistan, door de overweldigende natuur en nomadische bewoners van Kirgizië en Kazachstan.
Kosten: vanaf €2.550 per persoon ex. de internationale vluchten.

LEES MEER