Korte trips

Korte trips

individuele reis

Actieve outdoor trip bij Almaty

Een actief en afwisselend outdoor programma nabij Almaty. Een topper in ons aanbod! U bezoekt in de zomer zelfs de nomaden op de Assy hoogvlakte. Verblijf in een (luxe) tentenkamp in de bergen.
Kosten vanaf €275 per persoon bij vier personen.
Een topper in ons aanbod!

LEES MEER
view from Ulytau mountain by Vitaliy Shuptar

individuele reis

De Kyzylarai Oase in Centraal Kazachstan

Bezoekt u Astana, of woont u in Astana, dan is een korte trip naar de oase van Kyzylarai in het heuvelachtige steppelandschap nabij Karaganda misschien een prima manier voor u om kennis te maken met dit typische landschap van Centraal Kazachstan. Prijzen vanaf €275 per persoon bij vier personen.

LEES MEER

individuele reis

Vierdaagse trip vanuit Almaty

Om de diverse landschappen en het plattelandsleven in de provincie Almaty zonder grote haast te doorkruisen is een trip van vier dagen ideaal. U bezoekt dan de semiwoestijn in het Altyn Emel, Charyn Canyon en de bergmeren van Kolsai. Ideaal in de zomer, wanneer u ook nog het nomadenbestaan van de lokale bewoners kunt meemaken. Prijzen van €350-495 p.p. bij vier-twee personen.

LEES MEER
IMG_1279

individuele reis

Twee dagen vogelen vanuit Astana

Even Astana ontvluchten of tijd voor iets anders tijdens een langdurig verblijf in Kazachstan? In het natuurreservaat Korgalzhyn treft u een landschap van steppe en meren, ideaal voor de vele vogelsoorten die hier neerstrijken in het voorjaar en in de zomer. Vanuit Astana gemakkelijk bereikbaar. Prijzen vanaf €275 per persoon bij vier personen.

LEES MEER
IMG_1091

individuele reis

Driedaagse tours in de provincie Almaty

Wanneer u over drie dagen beschikt zijn er verscheidene mogelijkheden voor een trip in de provincie Almaty. U kunt daarbij kiezen om te kamperen of te verblijven in kleine pensionnetjes. De afstanden zijn flink en de wegen deels onverhard, maar gelukkig zijn de landschappen fraai. We bieden hier verschillende variaties, prijzen vanaf €185 p.p. bij vier personen tot €295 p.p. bij twee personen, all-inclusive.

LEES MEER
IMG_0271

individuele reis

Roadtrip Astana-Ulytau-Astana

Een pittige trip voor liefhebbers van lange ritten door eindeloos lege gebieden en met interesse in de oude Kazachse cultuur. Start en finish zijn in Astana en het programma is opgezet als een weekendtrip, met vertrek op vrijdagavond 18 uur en terugkeer op zondagavond laat. Prijzen vanaf €350 p.p. bij vier personen.

LEES MEER
IMG_7463

individuele reis

Tweedaagse trips vanuit Almaty

Er zijn vele mogelijkheden voor een tweedaagse trip vanuit Almaty. We schetsen er hier vier. U zult steeds een nacht in de provincie verblijven, in een tent of pensionnetje. Prijzen vanaf €140 en €225 p.p. bij resp. vier en twee personen.

LEES MEER
IMG_4706

individuele reis

Dagexcursies vanuit Almaty

Er zijn talrijke mogelijkheden voor dagexcursies vanuit Almaty. Behalve de hieronder genoemde opties kunt u denken aan paardrijden, rotswand klimmen, bezoek aan verschillende musea in Almaty etc. Schrijft u naar info@kazachstanreizen.nl voor de mogelijkheden.
Prijzen voor de getoonde programma’s variëren van €50-75 p.p. bij vier personen tot €80-120 p.p. bij twee personen.

LEES MEER