Korte trips

Korte trips

Turgen Basecamp, Kazakhstan

individuele reis – 3 dagen – een topper! – ook geschikt voor gezinnen

Actieve outdoor trip bij Almaty

Een actief en afwisselend outdoor programma nabij Almaty. U bezoekt in de zomer zelfs de nomaden op de Assy hoogvlakte. Verblijf in een (luxe) tentenkamp in de bergen.
Kosten vanaf €360 per persoon bij vier personen (indicatie).
Een topper in ons aanbod!

LEES MEER
Ulytau mountain, Kazakhstan

individuele reis – 3 dagen – avontuurlijk & authentiek

De Kyzylarai Oase in Centraal Kazachstan

Bezoekt u Nur-Sultan, of woont u daar? Dan is een korte trip naar de oase van Kyzylarai nabij de stad Karaganda misschien een interessante trip voor u. Dit heuvelachtige steppelandschap is typisch voor Centraal Kazachstan. Prijzen vanaf €340 per persoon bij vier personen (indicatie).

LEES MEER
Charyn Canyon, Kazakhstan

individuele reis – 4 dagen – lichtelijk avontuurlijk – ook voor gezinnen

Vierdaagse trip vanuit Almaty

Om de diverse landschappen en het plattelandsleven in de provincie Almaty zonder grote haast te doorkruisen is een trip van vier dagen ideaal. U bezoekt dan de semiwoestijn in het Altyn Emel, Charyn Canyon en de bergmeren van Kolsai. Ideaal in de zomer, wanneer u ook nog het nomadenbestaan van de lokale bewoners kunt meemaken. Prijzen op aanvraag.

LEES MEER
Wild Camping in Kazakhstan

individuele reis – 2 dagen – intensief – voor liefhebbers

Twee dagen vogelen vanuit Astana

Even Nur-Sultan ontvluchten of tijd voor iets anders tijdens een langdurig verblijf in Kazachstan? In het natuurreservaat Korgalzhyn treft u een landschap van steppe en meren. En dat is  ideaal voor de vele vogelsoorten die hier neerstrijken in het voorjaar en in de zomer. Vanuit Nur-Sultan gemakkelijk bereikbaar. Prijzen op aanvraag.

LEES MEER
Assy Plateau, Kazakhstan

individuele reis – 3 dagen – verschillende routes – ook geschikt voor gezinnen

Driedaagse tours in de provincie Almaty

Wanneer u over drie dagen beschikt zijn er verscheidene mogelijkheden voor een trip in de provincie Almaty. U kunt daarbij kiezen om te kamperen of te verblijven in kleine pensionnetjes. De afstanden zijn flink en de wegen deels onverhard, maar gelukkig zijn de landschappen fraai. We bieden hier verschillende variaties, prijzen vanaf €200 p.p. bij vier personen tot €330 p.p. bij twee personen, all-inclusive (indicaties).

LEES MEER
Central Kazakh Steppe

individuele reis – 3 dagen – zeer intensief – voor pioniers en avonturiers

Roadtrip Astana – Ulytau – Astana

Een pittige trip voor liefhebbers van lange ritten door eindeloos lege gebieden en met interesse in de oude Kazachse cultuur. Start en finish zijn in Astana. Het programma is opgezet als een weekendtrip, met vertrek op vrijdagavond 18 uur en terugkeer op zondagavond laat. Prijzen op aanvraag.

LEES MEER
Assy Plateau, Kazakhstan

individuele reis – 2 dagen – verschillende routes – ook geschikt voor gezinnen

Tweedaagse trips vanuit Almaty

Er zijn vele mogelijkheden voor een tweedaagse trip vanuit Almaty. We schetsen er hier vier. U zult steeds een nacht in de provincie verblijven, in een tent of pensionnetje. Prijzen vanaf €155 en €250 p.p. bij resp. vier en twee personen (indicaties).

LEES MEER
Rock Paintings, Kazakhstan

individuele reis – 1 dag – talrijke mogelijkheden vanuit Almaty

Dagexcursies vanuit Almaty

Er zijn talrijke mogelijkheden voor dagexcursies vanuit Almaty. Behalve de hieronder genoemde opties kunt u denken aan paardrijden, rotswand klimmen. En ook aan een bezoek aan één van de musea in Almaty etc. Schrijft u naar info@kazachstanreizen.nl voor de mogelijkheden.
Prijzen voor de getoonde programma’s variëren van €55-85 p.p. bij vier personen tot €90-135 p.p. bij twee personen (indicaties).

LEES MEER