Sport- en Gezinsreizen

Sport- en Gezinsreizen

Chymbulaq, Kazakhstan

individuele reis – 8 dagen – uniek programma – lichtelijk avontuurlijk

Wintersport in Kazachstan

Zin in een afwisselende en ‘andere’ wintersportvakantie? Dit programma combineert skiën & schaatsen met een stadsexcursie in Almaty. Plus een avontuurlijke trip van twee dagen buiten Almaty naar warmwaterbronnen, de Charyn Canyon en een rit per sneeuwscooter bij een bergmeer!

LEES MEER
Turgen Basecamp, Kazakhstan

individuele reis – 5 dagen – avontuurlijk – redelijke conditie vereist

Vijfdaagse Trektocht nabij Almaty

Het startpunt van de trektocht bevindt zich op twee uur rijden vanuit Almaty in het Noordelijke Tian Shan gebergte. Vanuit basiskamp gaat u in vijf dagen trekken tot een hoogte van 3.850 meter hoogte door vrijwel verlaten terrein. Onderweg verblijft u in tenten. Kosten vanaf €475 per persoon bij vier personen.

LEES MEER
Kolsai Lakes, Kazakhstan

individuele reis – 16 dagen – deels in Kirgizië – lichtelijk avontuurlijk

Avontuurlijke Gezinsvakantie in Kazachstan & Kirgizië

Een 16-daags zomers programma in Kazachstan & Kirgizië met veel afwisseling en avontuur, speciaal ontworpen voor gezinnen. Steppe, bergen en een groot meer, Almaty, Astana & Bishkek, homestay, hotel en resort. U maakt het allemaal mee op deze familiereis.

LEES MEER
Almaty Marathon, Kazakhstan

individuele en groepsreis – 8 dagen – meer dan alleen de marathon

Almaty Marathon Reispakket

Op 19 april 2020 zou voor de negende maal de Marathon van Almaty worden gehouden (ook afstanden van 21km en 10km zijn mogelijk)… de 2021 editie zal plaatsvinden op 20 juni! Wij bieden u een achtdaags reispakket aan naar Almaty, inclusief excursies in Almaty en Astana en een driedaagse rondreis over het platteland en naar een natuurpark.

LEES MEER
Ultra Trail Event in Kazakhstan

individuele en groepsreis – 6 dagen – partnerprogramma mogelijk

Ultra-Trail Running bij Almaty

Voor de zesde maal zou hij worden gehouden, de Ultra-Trail Running Event in een heuvelachtig steppelandschap nabij Almaty, op 12 mei 2020…. de Event zal in 2021 plaatsvinden op 2 oktober! Met afstanden van 15, 35 en 70 km. We bieden u een pakketreis van zes dagen aan inclusief twee kampeerdagen rondom de Event.

LEES MEER