Thema Reizen

Thema Reizen, Voorbeeldprogramma’s

real offroad in Kazachstan

individuele reis – 6 dagen – avontuurlijk – voor ervaren reizigers

Nachtmerries uit de USSR

In noordwest Kazachstan zijn ten tijden van de USSR en tot 1989 honderden atoomtesten uitgevoerd, met lokaal afschuwelijke gevolgen. Op deze zesdaagse reis met start en finish in Astana bezoekt u de lugubere overblijfselen van deze tragedie en wordt rondgeleid in het rampgebied.

LEES MEER
Trektocht in Kazachstan

individuele reis – 5 dagen – avontuurlijk – redelijke conditie vereist

Vijfdaagse Trektocht nabij Almaty

Het startpunt van de trektocht bevindt zich op twee uur rijden vanuit Almaty in het Noordelijke Tian Shan gebergte. Vanuit basiskamp gaat u in vijf dagen trekken tot een hoogte van 3.850 meter hoogte door vrijwel verlaten terrein. Onderweg verblijft u in tenten. Kosten vanaf €525 per persoon (indicatie).

LEES MEER

individuele reis – 5 dagen – twee steden – uitbreiding mogelijk

Architectuur in Astana en Almaty

Een korte reis van vijf dagen (uitbreiding mogelijk) naar de twee grootste steden van het land, bijna 1.000 km van elkaar gescheiden. U krijgt excursies in beide steden, die wat betreft architectuur elkaars tegenpolen zijn voor een groot deel.
Prijzen vanaf €690 per persoon (indicatie).

LEES MEER
marathon-1

individuele en groepsreis – 8 dagen – partnerprogramma mogelijk

Almaty Marathon Reispakket

De editie van 2024 vindt plaats op 29 september. Wij bieden u een achtdaags reispakket aan naar Almaty, inclusief excursies in Almaty en Astana en een driedaagse rondreis over het platteland en naar een natuurpark. Andere pakketten zijn ook mogelijk, informeert u voor de mogelijkheden.

LEES MEER
Ultra Trail Event bij Almaty, Kazachstan

individuele reis en groepsreis – 6 dagen – partnerprogramma mogelijk

Ultra-Trail Running bij Almaty

De Ultra-Trail Running Event in een heuvelachtig steppelandschap nabij Almaty vindt weer plaats en wel op 4-5 mei 2024! Met afstanden van 15, 35 en 70 km. We bieden u een pakketreis van zes dagen aan inclusief twee kampeerdagen rondom de Event.

LEES MEER
Raketlancering bij Baikanoer, Kazachstan

individuele en groepsreis – 6 dagen – o.l.v. specialist Jakob Terweij

Raketlancering vanuit Baikanoer

Groepsreizen naar bemande raketlanceringen vanuit Baikanoer o.l.v. de specialist Jakob Terweij. Individuele reizen zijn mogelijk gedurende het gehele jaar; groepsreis o.l.v. Jakob Terweij eenmaal per jaar. We kunnen alleen maar hopen dat in 2024 Rusland zijn oorlog van agressie tegen Oekraïne heeft beëindigd en deze reis niet meer onder de sancties zal vallen.

LEES MEER
Saiga Antilope, Kazachstan

groepsreis – 12 dagen – avontuurlijk – voor ervaren reizigers

Wildernis tour in Centraal Kazachstan

U gaat op pad met natuurbeschermers, op zoek naar de beroemde saiga antilope en natuurlijk andere flora en fauna in de steppes van Centraal Kazachstan. Start- en eindpunt zijn Astana. Reisdata voor 2024 zijn 27 mei – 3 juni. Kostenindicatie €1.950 per persoon. Tenslotte, het is ook mogelijk om individuele en kortere saiga-tours te boeken tussen mei-september, informeert u voor de mogelijkheden!

LEES MEER