Thema Reizen

Thema Reizen

real offroad_Vitaliy Shuptar

individuele reis

Nachtmerries uit de USSR

In noordwest Kazachstan zijn ten tijden van de USSR en tot 1989 honderden atoomtesten uitgevoerd, met lokaal afschuwelijke gevolgen. Op deze zesdaagse reis met start en finish in Astana bezoekt u de lugubere overblijfselen van deze tragedie en wordt rondgeleid in het rampgebied.

LEES MEER

individuele reis

Vijfdaagse Trektocht nabij Almaty

Het startpunt van de trektocht bevindt zich op twee uur rijden vanuit Almaty in het Noordelijke Tian Shan gebergte. Vanuit basiskamp gaat u in vijf dagen trekken tot een hoogte van 3.850 meter hoogte door vrijwel verlaten terrein. Onderweg verblijft u in tenten. Kosten vanaf €475 per persoon.

LEES MEER

individuele reis

Architectuur in Astana en Almaty

Een korte reis van vijf dagen (uitbreiding mogelijk) naar de twee grootste steden van het land, bijna 1.000 km van elkaar gescheiden. U krijgt excursies in beide steden, die wat betreft architectuur elkaars tegenpolen zijn voor een groot deel.
Prijzen vanaf €625 per persoon.

LEES MEER

individuele reis

In het Spoor van de Zijderoute

Een 27-daags reisprogramma in Turkmenistan, Oezbekistan, Kirgizië en Kazachstan. Afwisselend en intensief. De reis voert langs historische hoogtepunten in m.n. Turkmenistan en Oezbekistan, door de overweldigende natuur en nomadische bewoners van Kirgizië en Kazachstan.
Kostenindicatie: vanaf €2.550 per persoon ex. de internationale vluchten bij zes personen.

LEES MEER
tengri 8

individuele reis en groepsreis

Ultra-Trail Running bij Almaty

Voor de vijfde maal werd hij gehouden, de Ultra-Trail Running Event in een heuvelachtig steppelandschap nabij Almaty, op 11 mei 2019. Met afstanden van 15, 35 en 70 km. We bieden u een pakketreis van zes dagen aan inclusief twee kampeerdagen rondom de Event. Data voor 2020 volgen in het najaar van 2020.

LEES MEER
DSC01830

groepsreis

Raketlancering vanuit Baikanoer

Groepsreizen naar bemande raketlanceringen vanuit Baikanoer o.l.v. de specialist Jakob Terweij. Individuele reizen zijn mogelijk gedurende het gehele jaar; groepsreis o.l.v. Jakob Terweij eenmaal per jaar. Groepsreis van 21-26 september naar de lancering van MS-15!

LEES MEER
4_Saiga_in_Betpakdala_Eva_Klebelsberg_ACBK_17_05_08

groepsreis

Wildernis tour in Centraal Kazachstan

U gaat 12 dagen op pad met natuurbeschermers, op zoek naar de beroemde saiga antilope en natuurlijk andere flora en fauna in de steppes van Centraal Kazachstan. Start- en eindpunt zijn Astana.
Reisdata in 2020 volgen in najaar 2019. Reis is doorgegaan in 2018. Kostenindicatie €2.150 per persoon.

LEES MEER
marathon-1

individuele reis en groepsreis

Almaty Marathon Reispakket

Op 21 april 2019 werd voor de achtste maal de Marathon van Almaty gehouden (ook afstanden van 21km en 10km zijn mogelijk). Wij bieden u een achtdaags reispakket aan naar Almaty, inclusief excursies in Almaty en Astana en een driedaagse rondreis over het platteland en een natuurpark. Reisdata voor 2020 volgen in najaar 2020.

LEES MEER